Hvad er thermobeton?

Thermobeton anvendes hovedsageligt til isolering af undergulve samt til udjævning af høje niveauforskelle. Man tilføjer skum til en betonblanding, hvilket resulterer i en lavere densitet. Det betyder, at materialet bliver lettere, hvilket skåner bygningen. Yderligere har det lette materiale en lyddæmpende effekt samt er brandhæmmende. Af den grund anvendes Thermobeton ofte ved etageadskillelser i nybyggeri grundet isoleringsevnen.

Thermobeton kan sjældent stå som et færdigt gulv, da materialet er skrøbeligt grundet skummets tilføjelse. Derfor tilføjes der en belægning i form af flydespartel for at øge styrken i gulvet.

Hvorfor vælge thermobeton?

Thermobeton er en prisbillig løsning til høje højdeforskelle, hvorfor det oftest anvendes til udjævning. Udover den lave materialepris, er Thermobeton nemt at klargøre, støbe og rette til.

Hos Hoffstrøm står vi klar til at rådgive og vejlede dig, så du er sikker på at få den helt rette løsning, der lever op til dine ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud med på vejen. Du kan ringe til os på telefon 28 99 31 91 eller skrive til os på mail info@hoffstroem.dk.

Hos Hoffstrøm er du i sikre hænder

Garanti­ordning

+30 års erfaring

Godt håndværk

Vores samarbejds­partnere

Seneste nyt fra
Hoffstrøm

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Vores garantiordninger

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David. Fandt firmaet på facebook. David og hans medarbejder er flinke og sætter en ære i kvalitet. Efter arbejde var påbegyndt var der opdatering via sms. De rydde op efter sig selv og arbejdet var professionelt udført. Udførlig instruktioner og info før/efter. Jeg ville bruge Hoffstrøm igen baseret på kvaliteten og forløbet.

Vi stod i en meget uheldig situation, men Hoffstrøm hjalp os ud af den

Vi stod i en meget uheldig situation, hvor en anden gulventreprenør sprang fra vores aftale efter vi havde fjernet det oprindelige gulv. Vi stod derfor uden brugbart gulv, og vi ringede derfor desperat rundt efter gulvfirmaer, der kunne udføre et New Yorker designgulv i flydespartel, som vi ønskede det.

Heldigvis fik vi fat i David, der som en af de eneste af mange gerne ville se gulvet, inden han afgav et tilbud. Han brugte næsten en time på at inspicere og opmåle gulvhøjde forskellige steder med tanke på at vi kunne få et plant gulv. Udover denne væsentlige detalje som vores tidligere og de øvrige gulventreprenører vi havde kontaktet ikke havde gjort opmærksom på, påpegede han et par komplikationer, som den tidligere gulventreprenør slet ikke havde set, hvilket uden tvivl ville have vist sig problematisk. Vi var så heldige at David kunne presse os ind et par uger efter, og bortset fra at han rykkede afleveringen af gulvet en enkel dag i den anden ende, blev alle aftaler overholdt, David var nem at få fat i, og han har ryddet pænt op efter dem.

Det bedste af det hele er naturligvis at gulvet er virkeligt pænt og ligesom vi havde drømt om.

I en branche (med gulve), hvor der ikke er noget, der hedder uddannelser og autorisationer, leverer David et virkeligt godt og reelt stykke arbejde. Hoffstrøm kan kun anbefales