Hvad er thermobeton?

Thermobeton anvendes hovedsageligt til isolering af undergulve samt til udjævning af høje niveauforskelle. Man tilføjer skum til en betonblanding, hvilket resulterer i en lavere densitet. Det betyder, at materialet bliver lettere, hvilket skåner bygningen. Yderligere har det lette materiale en lyddæmpende effekt samt er brandhæmmende. Af den grund anvendes Thermobeton ofte ved etageadskillelser i nybyggeri grundet isoleringsevnen.

Thermobeton kan sjældent stå som et færdigt gulv, da materialet er skrøbeligt grundet skummets tilføjelse. Derfor tilføjes der en belægning i form af flydespartel for at øge styrken i gulvet.

Hvorfor vælge thermobeton?

Thermobeton er en prisbillig løsning til høje højdeforskelle, hvorfor det oftest anvendes til udjævning. Udover den lave materialepris, er Thermobeton nemt at klargøre, støbe og rette til.

Hos Hoffstrøm står vi klar til at rådgive og vejlede dig, så du er sikker på at få den helt rette løsning, der lever op til dine ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud med på vejen. Du kan ringe til os på telefon 28 99 31 91 eller skrive til os på mail info@hoffstroem.dk.

© Copyright - HOFFSTRØM