GULVOPRETNING OG REPARATIONER AF UNDERGULVE.

Hos Hoffstrøm er vi specialister i undergulve. Undergulve er betegnelsen for den flade, som er under selve gulvbelægningen, og det har en stor betydning for resultatet af det færdige gulv – det kan endda være en nødvendighed. Det færdige gulv kan aldrig blive bedre end undergulvet, hvorfor det er vigtigt, at det udføres korrekt af en fagligt dygtig fagmand. Vi ser desværre ofte, at undergulvet ikke er plant, hvorfor det ikke er muligt at lægge en topbelægning.

Som din gulvmand har vi mange års erfaring med gulvopretning og reparation, og derfor er du sikret en erfaren og professionel fagmand, der ved, hvad der skal til for at rettes op på dit undergulv. Vi holder os opdaterede omkring de nyeste teknikker og metoder, så vi altid er sikre på at kunne give vores kunder et kvalitetsbevidst arbejde, der er leveret på mest effektiv vis. Vi udfører alle typer af reparationer på undergulve, hvorfor du ikke skal tøve med at kontakte os, uanset størrelsen på din opgave.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er skaden sket? Vi kommer og fikser det for dig! Ud fra vores lokation i Jyderup løser vi opgaver for kunder på hele Sjælland.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 28 99 31 91 eller skrive til os på mail info@hoffstroem.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud på dit projekt.

CEMENTBASERET TYNDPUDS GULVE

Flydemørtlen bruges f.eks. som afretningslag ovenpå beton, asfalt eller trægulve, gulvet for så den fornødne højde og højdeforskel, som kriteres ved gulvtyper som klikgulv, vinyl, linoleum parket m.m.

Hoffstrøm har på sine 5 års levetid lagt flere hundrede tusind m2 af denne type gulve, og vi gør det godt.

BETONGULV – IBF THERMOBETON

Ved større gulvopbygninger tilføjes Thermobetonen, da det bevirker en mindre vægt pr m3, og derved skåner bygningen samt budgettet. Men ikke mindst skal den høje isolerende effekt, som produktet har ikke glemmes, da den har en højere isolerende effekt end en traditionel polystyrenplade.

Thermobeton kan ikke stå alene som færdigt gulv grundet den lave fracture toughness, vi støber efterfølgende tyndpuds over thermobetonen.

Thermobeton er et flydende produktet og kan leveres med en rethed på +/-1cm.

ANHYDRIT GULV

Et prisbilligt gipsbaseret produkt, som har særlige fordele ved gulve med f.eks. varmeslanger.

Gipsflydemørtel har samtidig den egenskab at det er spændingsfrit, hvilket vil sige, at der ikke opstår revner i slutresultatet.

Gipsbaserede produkter er både et af de billigste alternativer i branchen, men kan også fåes som et af de fineste produkter, som kan udlægges helt ned til +/-2mm.

Hos Hoffstrøm er du i sikre hænder

Garanti­ordning

+30 års erfaring

Godt håndværk

Vores samarbejds­partnere

Seneste nyt fra
Hoffstrøm

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Vores garantiordninger

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David. Fandt firmaet på facebook. David og hans medarbejder er flinke og sætter en ære i kvalitet. Efter arbejde var påbegyndt var der opdatering via sms. De rydde op efter sig selv og arbejdet var professionelt udført. Udførlig instruktioner og info før/efter. Jeg ville bruge Hoffstrøm igen baseret på kvaliteten og forløbet.

Vi stod i en meget uheldig situation, men Hoffstrøm hjalp os ud af den

Vi stod i en meget uheldig situation, hvor en anden gulventreprenør sprang fra vores aftale efter vi havde fjernet det oprindelige gulv. Vi stod derfor uden brugbart gulv, og vi ringede derfor desperat rundt efter gulvfirmaer, der kunne udføre et New Yorker designgulv i flydespartel, som vi ønskede det.

Heldigvis fik vi fat i David, der som en af de eneste af mange gerne ville se gulvet, inden han afgav et tilbud. Han brugte næsten en time på at inspicere og opmåle gulvhøjde forskellige steder med tanke på at vi kunne få et plant gulv. Udover denne væsentlige detalje som vores tidligere og de øvrige gulventreprenører vi havde kontaktet ikke havde gjort opmærksom på, påpegede han et par komplikationer, som den tidligere gulventreprenør slet ikke havde set, hvilket uden tvivl ville have vist sig problematisk. Vi var så heldige at David kunne presse os ind et par uger efter, og bortset fra at han rykkede afleveringen af gulvet en enkel dag i den anden ende, blev alle aftaler overholdt, David var nem at få fat i, og han har ryddet pænt op efter dem.

Det bedste af det hele er naturligvis at gulvet er virkeligt pænt og ligesom vi havde drømt om.

I en branche (med gulve), hvor der ikke er noget, der hedder uddannelser og autorisationer, leverer David et virkeligt godt og reelt stykke arbejde. Hoffstrøm kan kun anbefales