OM HOFFSTRØM:

Hoffstrøm blev stiftet tilbage i 2014 af David Hoffmann og en tidligere partner. David er oplært af et lignende firma i Sverige og er en del af en nichebranche med kun en håndfuld firmaer i Danmark.

I dag drives Hoffstrøm af David med et innovativt engagement for at kunne tilbyde sine kunder bæredygtige løsninger uden at gå på kompromis med den gammelkendte kvalitet og pris. Pålideligheden i form af forventningsafstemmelse kan mærkes i den daglige gang, hvor tidsfrister bliver strengt overholdt, og kunderne får garantier stillet – skulle uheldet være ude.DAVID FORTÆLLER:

Jeg har siden 1998 været en aktiv del af den danske gulv industri. I 2014 startede jeg Hoffstrøm med min barndomskammerat, og vores tilgang skabte hurtigt vækst, hvilket resulterede i nominering til Gazelle tilbage i 2016.

Mine kunder er gengangere – hvilket taler for sig selv, og det er jeg stolt over.

Det er vigtigt at behandle andre, som man selv vil behandles. Det skal afspejles i medarbejdere, samarbejdspartnere – såvel som kunder.

Fokus på kvalitet frem for kvantitet, er mit mål. Det er min opfattelse, at kunden hellere vil have et langtidsholdbart kvalitetsgulv. Frem for den billige, hurtige og nemme løsning.

Jeg går ikke på kompromis med kvalitet, da et nyt gulv som regel er en stor investering for kunden.

Og så er jeg er en af landets bedste til det, jeg laver. Jeg har ikke klager over affald eller dårligt arbejde, og så taler vi dansk iført et smil.

Hos Hoffstrøm er du i sikre hænder

Garanti­ordning

+30 års erfaring

Godt håndværk

Vores samarbejds­partnere

Seneste nyt fra
Hoffstrøm

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Vores garantiordninger

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David. Fandt firmaet på facebook. David og hans medarbejder er flinke og sætter en ære i kvalitet. Efter arbejde var påbegyndt var der opdatering via sms. De rydde op efter sig selv og arbejdet var professionelt udført. Udførlig instruktioner og info før/efter. Jeg ville bruge Hoffstrøm igen baseret på kvaliteten og forløbet.

Vi stod i en meget uheldig situation, men Hoffstrøm hjalp os ud af den

Vi stod i en meget uheldig situation, hvor en anden gulventreprenør sprang fra vores aftale efter vi havde fjernet det oprindelige gulv. Vi stod derfor uden brugbart gulv, og vi ringede derfor desperat rundt efter gulvfirmaer, der kunne udføre et New Yorker designgulv i flydespartel, som vi ønskede det.

Heldigvis fik vi fat i David, der som en af de eneste af mange gerne ville se gulvet, inden han afgav et tilbud. Han brugte næsten en time på at inspicere og opmåle gulvhøjde forskellige steder med tanke på at vi kunne få et plant gulv. Udover denne væsentlige detalje som vores tidligere og de øvrige gulventreprenører vi havde kontaktet ikke havde gjort opmærksom på, påpegede han et par komplikationer, som den tidligere gulventreprenør slet ikke havde set, hvilket uden tvivl ville have vist sig problematisk. Vi var så heldige at David kunne presse os ind et par uger efter, og bortset fra at han rykkede afleveringen af gulvet en enkel dag i den anden ende, blev alle aftaler overholdt, David var nem at få fat i, og han har ryddet pænt op efter dem.

Det bedste af det hele er naturligvis at gulvet er virkeligt pænt og ligesom vi havde drømt om.

I en branche (med gulve), hvor der ikke er noget, der hedder uddannelser og autorisationer, leverer David et virkeligt godt og reelt stykke arbejde. Hoffstrøm kan kun anbefales