OM HOFFSTRØM:

Hoffstrøm blev stiftet tilbage i 2014 af David Hoffmann og en tidligere partner. David er oplært af et lignende firma i Sverige og er en del af en nichebranche med kun en håndfuld firmaer i Danmark.

I dag drives Hoffstrøm af David med et innovativt engagement for at kunne tilbyde sine kunder bæredygtige løsninger uden at gå på kompromis med den gammelkendte kvalitet og pris. Pålideligheden i form af forventningsafstemmelse kan mærkes i den daglige gang, hvor tidsfrister bliver strengt overholdt, og kunderne får garantier stillet – skulle uheldet være ude.DAVID FORTÆLLER:

Jeg har siden 1998 været en aktiv del af den danske gulv industri. I 2014 startede jeg Hoffstrøm med min barndomskammerat, og vores tilgang skabte hurtigt vækst, hvilket resulterede i nominering til Gazelle tilbage i 2016.

Mine kunder er gengangere – hvilket taler for sig selv, og det er jeg stolt over.

Det er vigtigt at behandle andre, som man selv vil behandles. Det skal afspejles i medarbejdere, samarbejdspartnere – såvel som kunder.

Fokus på kvalitet frem for kvantitet, er mit mål. Det er min opfattelse, at kunden hellere vil have et langtidsholdbart kvalitetsgulv. Frem for den billige, hurtige og nemme løsning.

Jeg går ikke på kompromis med kvalitet, da et nyt gulv som regel er en stor investering for kunden.

Og så er jeg er en af landets bedste til det, jeg laver. Jeg har ikke klager over affald eller dårligt arbejde, og så taler vi dansk iført et smil.

© Copyright - HOFFSTRØM