STØBTE UNDERGULVE?

Hos Hoffstrøm er vi specialister i støbte undergulve. Som kunde hos os kan du forvente et kvalitetsbevidst arbejde, der udføres med et smil på læben. Vi står inde for vores arbejde, og vi forlader aldrig en opgave før vi selv – og selvfølgelig vores kunder – er glade og tilfredse med resultatet.

Vi står til rådighed med vores faglige ekspertise og erfaring for kunder over hele Sjælland. Uanset størrelsen på dit projekt, har vi værktøjerne og kompetencer til at hjælpe dig. Af den grund skal du ikke tøve med at kontakte os, hvor vi gerne giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen.

Hvad er et støbt undergulv?

Et undergulv er begrebet for den flade, som findes under selve gulvbelægningen. Det fungerer som et underlag, der har en stor betydning for gulvets brugsegenskaber, såsom levetid, styrke og lydniveau. Det færdige gulv kan ikke blive bedre end det underlag, som det ligger på.

Hos Hoffstrøm står vi inde for vores arbejde. Når vi udfører et støbt undergulv, sikrer vi, at det overholder alle de krav, der stilles til et undergulv – herunder planhedstolerancen. Det betyder, at gulvet bliver mere fleksibelt, så gulvets topbelægning altid kan skiftes ud ved behov. Men det er også muligt at anvende det støbte undergulv som den færdige gulvflade, hvis det får en særlig overflade coating. Hos Hoffstrøm kan vi også være behjælpelige med denne type af gulve, som kaldes designgulve eller new yorker gulve.

HVORFOR VÆLGE ET UNDERGULV?

Ofte er et undergulv slet ikke et valg, men nærmere en nødvendighed for at opnå den ønskede planhed for den videre gulvbelægning. Det færdige gulv kan aldrig blive bedre end det undergulv, som der er lagt. Af den grund er det vigtigt med en korrekt udførelse af et undergulv, da det ofte kan spare mange penge på længere sigt. Ofte bortfalder garantien grundet et skævt undergulv, der ikke overholder tolerancen for gulvets planhed. Her er flydegulve for det meste den billigste løsning for opretning af et skævt undergulv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi har værktøjerne og kompetencerne til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 28 99 31 91 eller skrive til os på mail info@hoffstroem.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular på siden her. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud med på vejen.

Typer af undergulve

Hoffstrøm udfører vi støbte undergulve i forskellige materialer som cementbaseret flydemørtel, beton og anhydritbaseret flydemørtel.

Cementbaseret tyndpuds gulve

En cementbaseret flydemørtel bruges som afretningslag ovenpå beton, asfalt eller trægulve. På den måde opnår gulvet den fornødne højde. Hoffstrøm har i sin flere års levetid lagt flere hundrede tusind m2 af denne type gulv, hvorfor dit gulv er i trygge hænder hos os.

Thermobetongulv

Ved større gulvopbygninger tilføjes thermobeton, som er et flydende produkt, da det har en mindre vægt og derved skåner bygningen samt økonomien. Et thermobetongulv har ligeledes en høj isolerende effekt i forhold til en traditionel polystyrenplade. Denne gulvtype kan ikke stå alene som færdigt gulv, hvorfor vi fylder tyndpuds over thermobetonen.

Anhydrit gulv

Et anhydrit gulv er et prisbilligt gipsbaseret produkt. Der er tale om en gipsflydemørtel, der er spændingsfrit, hvilket betyder, at der ikke opstår revner i det færdige resultat. Denne type er et af de billigste alternativer i branchen, men kan også fås som en af de fineste produkter.

© Copyright - HOFFSTRØM