HVAD ER ET EPOXY GULV?

Epoxy gulve bliver mere og mere populære – og ikke kun i industrielle sammenhænge. Det skyldes formentligt, at fordelene ved et epoxy gulv er blevet mere almen kendt. Epoxy er blandingen af en hærder og binder, som blandes op kort før anvendelse. Nogle epoxy produkter er skadelige før hærdning, og det er bestemt en arbejdsopgave, som kræver baggrundsviden før udførelse. Derfor anbefaler vi altid at opgaven udføres af en fagligt dygtig fagmand.

Hos Hoffstrøm har vi mange års erfaring med epoxy gulve, og vi ser kun fantasien som begrænsningen for anvendelsesmulighederne. Ud fra dine ønsker og behov finder vi frem til den helt rette løsning for dig, så du får et unikt gulv af høj kvalitet.

VIL DU GERNE HAVE EPOXY GULVE I HJEMMET?

Epoxy Gulv er et fleksibelt gulv, hvorfor det kan bruges såvel indendørs som udendørs. Med et epoxy gulv får man et spejlblankt gulv, der ligner en flot nypoleret skøjtebane. Epoxyen kan også fås mat, og farverne fås svage som stærke. Af den grund er design mulighederne mange med et epoxy gulv. Derudover er det en gulvtype, som er yderst slidstærkt og rengøringsvenligt, hvilket formentlig er de største årsager til dens popularitet. Det kan designes på mange måder, hvorfor kun fantasien sætter grænser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et epoxy gulv? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om din opgave. Du kan ringe til os på telefon 28 99 31 91 eller skrive til os på mail info@hoffstroem.dk.

Hos Hoffstrøm er du i sikre hænder

Garanti­ordning

+30 års erfaring

Godt håndværk

Vores samarbejds­partnere

Seneste nyt fra
Hoffstrøm

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Vores garantiordninger

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David. Fandt firmaet på facebook. David og hans medarbejder er flinke og sætter en ære i kvalitet. Efter arbejde var påbegyndt var der opdatering via sms. De rydde op efter sig selv og arbejdet var professionelt udført. Udførlig instruktioner og info før/efter. Jeg ville bruge Hoffstrøm igen baseret på kvaliteten og forløbet.

Vi stod i en meget uheldig situation, men Hoffstrøm hjalp os ud af den

Vi stod i en meget uheldig situation, hvor en anden gulventreprenør sprang fra vores aftale efter vi havde fjernet det oprindelige gulv. Vi stod derfor uden brugbart gulv, og vi ringede derfor desperat rundt efter gulvfirmaer, der kunne udføre et New Yorker designgulv i flydespartel, som vi ønskede det.

Heldigvis fik vi fat i David, der som en af de eneste af mange gerne ville se gulvet, inden han afgav et tilbud. Han brugte næsten en time på at inspicere og opmåle gulvhøjde forskellige steder med tanke på at vi kunne få et plant gulv. Udover denne væsentlige detalje som vores tidligere og de øvrige gulventreprenører vi havde kontaktet ikke havde gjort opmærksom på, påpegede han et par komplikationer, som den tidligere gulventreprenør slet ikke havde set, hvilket uden tvivl ville have vist sig problematisk. Vi var så heldige at David kunne presse os ind et par uger efter, og bortset fra at han rykkede afleveringen af gulvet en enkel dag i den anden ende, blev alle aftaler overholdt, David var nem at få fat i, og han har ryddet pænt op efter dem.

Det bedste af det hele er naturligvis at gulvet er virkeligt pænt og ligesom vi havde drømt om.

I en branche (med gulve), hvor der ikke er noget, der hedder uddannelser og autorisationer, leverer David et virkeligt godt og reelt stykke arbejde. Hoffstrøm kan kun anbefales