HVAD ER ET EPOXY GULV?

Epoxy gulve bliver mere og mere populære – og ikke kun i industrielle sammenhænge. Det skyldes formentligt, at fordelene ved et epoxy gulv er blevet mere almen kendt. Epoxy er blandingen af en hærder og binder, som blandes op kort før anvendelse. Nogle epoxy produkter er skadelige før hærdning, og det er bestemt en arbejdsopgave, som kræver baggrundsviden før udførelse. Derfor anbefaler vi altid at opgaven udføres af en fagligt dygtig fagmand.

Hos Hoffstrøm har vi mange års erfaring med epoxy gulve, og vi ser kun fantasien som begrænsningen for anvendelsesmulighederne. Ud fra dine ønsker og behov finder vi frem til den helt rette løsning for dig, så du får et unikt gulv af høj kvalitet.

VIL DU GERNE HAVE EPOXY GULVE I HJEMMET?

Epoxy Gulv er et fleksibelt gulv, hvorfor det kan bruges såvel indendørs som udendørs. Med et epoxy gulv får man et spejlblankt gulv, der ligner en flot nypoleret skøjtebane. Epoxyen kan også fås mat, og farverne fås svage som stærke. Af den grund er design mulighederne mange med et epoxy gulv. Derudover er det en gulvtype, som er yderst slidstærkt og rengøringsvenligt, hvilket formentlig er de største årsager til dens popularitet. Det kan designes på mange måder, hvorfor kun fantasien sætter grænser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et epoxy gulv? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om din opgave. Du kan ringe til os på telefon 28 99 31 91 eller skrive til os på mail info@hoffstroem.dk.

© Copyright - HOFFSTRØM