HVAD ER ET SOUNDSEAL UNDERGULV?

Et soundseal undergulv er et lydabsorberende gulv. Gulvet støbes ovenpå dB-måtter, som er fremstillet til at sænke lydniveauet. Der findes forskellige typer af lydabsorberende måtter, hvorfor det anbefales at tage en individuel vurdering fra byggeri til byggeri.

Lyd-måtterne har flere fordele:

  1. Den akustiske konstruktion er permanent, uanset om man skifter gulvmateriale i fremtiden.
  2. Valg af gulvmateriale spiller ikke den store rolle.
  3. De er særligt velegnet til klinker/sten, limede trægulve o.lign, da trinlyden nedsættes kraftigt.

En grundregel for soundseal gulvene er, at desto ringere den akustiske grundforudsætning er, desto større fordel giver soundseal gulvene. Det understreger, hvor effektivt soundseal gulvet er, når det kommer til sænke lydniveauet.

Hvorfor vælge et soundseal gulv?

Gulvet egner sig helt særligt til de byggerier, hvor der ønskes bedre akustiske forhold eller at lydniveauet sænket. Det kan eksempelvis være ved byggerier med tæt beboelse og høje trinlyde, såsom hospitaler, institutioner osv.

I visse tilfælde giver et soundseal gulv muligheden for et tyndere lag beton-konstruktion, da gulvet alligevel opfylder de fastsatte lydkrav. Det medfører oftest lavere støbeomkostninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for et lyddæmpende gulv? Så står vi klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan et soundseal gulv kan gavne dig. Ring til os på telefon 28 99 31 91 eller skrive til os på mail info@hoffstroem.dk – så giver vi et uforpligtende tilbud med på vejen.

Hos Hoffstrøm er du i sikre hænder

Garanti­ordning

+30 års erfaring

Godt håndværk

Vores samarbejds­partnere

Seneste nyt fra
Hoffstrøm

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Vores garantiordninger

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David. Fandt firmaet på facebook. David og hans medarbejder er flinke og sætter en ære i kvalitet. Efter arbejde var påbegyndt var der opdatering via sms. De rydde op efter sig selv og arbejdet var professionelt udført. Udførlig instruktioner og info før/efter. Jeg ville bruge Hoffstrøm igen baseret på kvaliteten og forløbet.

Vi stod i en meget uheldig situation, men Hoffstrøm hjalp os ud af den

Vi stod i en meget uheldig situation, hvor en anden gulventreprenør sprang fra vores aftale efter vi havde fjernet det oprindelige gulv. Vi stod derfor uden brugbart gulv, og vi ringede derfor desperat rundt efter gulvfirmaer, der kunne udføre et New Yorker designgulv i flydespartel, som vi ønskede det.

Heldigvis fik vi fat i David, der som en af de eneste af mange gerne ville se gulvet, inden han afgav et tilbud. Han brugte næsten en time på at inspicere og opmåle gulvhøjde forskellige steder med tanke på at vi kunne få et plant gulv. Udover denne væsentlige detalje som vores tidligere og de øvrige gulventreprenører vi havde kontaktet ikke havde gjort opmærksom på, påpegede han et par komplikationer, som den tidligere gulventreprenør slet ikke havde set, hvilket uden tvivl ville have vist sig problematisk. Vi var så heldige at David kunne presse os ind et par uger efter, og bortset fra at han rykkede afleveringen af gulvet en enkel dag i den anden ende, blev alle aftaler overholdt, David var nem at få fat i, og han har ryddet pænt op efter dem.

Det bedste af det hele er naturligvis at gulvet er virkeligt pænt og ligesom vi havde drømt om.

I en branche (med gulve), hvor der ikke er noget, der hedder uddannelser og autorisationer, leverer David et virkeligt godt og reelt stykke arbejde. Hoffstrøm kan kun anbefales