HVAD ER ET SOUNDSEAL UNDERGULV?

Et soundseal undergulv er et lydabsorberende gulv. Gulvet støbes ovenpå dB-måtter, som er fremstillet til at sænke lydniveauet. Der findes forskellige typer af lydabsorberende måtter, hvorfor det anbefales at tage en individuel vurdering fra byggeri til byggeri.

Lyd-måtterne har flere fordele:

  1. Den akustiske konstruktion er permanent, uanset om man skifter gulvmateriale i fremtiden.
  2. Valg af gulvmateriale spiller ikke den store rolle.
  3. De er særligt velegnet til klinker/sten, limede trægulve o.lign, da trinlyden nedsættes kraftigt.

En grundregel for soundseal gulvene er, at desto ringere den akustiske grundforudsætning er, desto større fordel giver soundseal gulvene. Det understreger, hvor effektivt soundseal gulvet er, når det kommer til sænke lydniveauet.

Hvorfor vælge et soundseal gulv?

Gulvet egner sig helt særligt til de byggerier, hvor der ønskes bedre akustiske forhold eller at lydniveauet sænket. Det kan eksempelvis være ved byggerier med tæt beboelse og høje trinlyde, såsom hospitaler, institutioner osv.

I visse tilfælde giver et soundseal gulv muligheden for et tyndere lag beton-konstruktion, da gulvet alligevel opfylder de fastsatte lydkrav. Det medfører oftest lavere støbeomkostninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for et lyddæmpende gulv? Så står vi klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan et soundseal gulv kan gavne dig. Ring til os på telefon 28 99 31 91 eller skrive til os på mail info@hoffstroem.dk – så giver vi et uforpligtende tilbud med på vejen.

© Copyright - HOFFSTRØM