Fugefrit Polyurethan/PU gulv

Hos Hoffstrøm har vi stor erfaring med at udføre unikke PU gulve, der er tilpasset dine ønsker og behov. Vi rådgiver og vejleder gerne vores kunder i forhold til valg af gulvtype og egenskaber, så de får den mest optimale løsning. Med os som din gulvmand er du sikret et professionelt, kvalitetsbevidst og effektivt gulvarbejde, hvor kun fantasien sætter grænser.

Hvad er et fugefrit gulv?

Polyurethan, som også forkortes og kaldes PU, bruges blandt andet til at skabe komfortable og bløde gulve. Materialet kan tilpasses individuelle behov for elasticitet, ridsefasthed og slidstyrke. Ligeledes kan man selv vælge, hvilken farve gulvet skal have. Af den grund anvendes gulvtypen oftest på gulvarealer, hvor kravet til den ergonomiske egenskab er højt samt rengøringsvenligheden skal være i top.

Hvorfor vælge et polyurethan gulv?

Hvis ønsket om et prisvenligt og behageligt gulv er stort, bør man vælge et PU gulv. Med et PU gulv er du sikret en høj grad af gangkomfort, som ikke ses ved andre gulvtyper. Gulvet skåner leddene sammenlignet med et hårdt gulv. Ligeledes har gulvet en lyddæmpende effekt ved trin samt kan anvendes i vådrum. Af den grund anvendes gulvet både i privaten samt i industrien, såsom børnehaver, fitnesscentre, slagterier og mejerier. Men gulvtypen findes oftest i kontorarelaer og private hjem.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en snak om fugefrie gulve, hvor vi gerne giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen. Du kan ringe til os på telefon 28 99 31 91 eller skrive til os på mail info@hoffstroem.dk.

© Copyright - HOFFSTRØM