Fugefrit Polyurethan/PU gulv

Hos Hoffstrøm har vi stor erfaring med at udføre unikke PU gulve, der er tilpasset dine ønsker og behov. Vi rådgiver og vejleder gerne vores kunder i forhold til valg af gulvtype og egenskaber, så de får den mest optimale løsning. Med os som din gulvmand er du sikret et professionelt, kvalitetsbevidst og effektivt gulvarbejde, hvor kun fantasien sætter grænser.

Hvad er et fugefrit gulv?

Polyurethan, som også forkortes og kaldes PU, bruges blandt andet til at skabe komfortable og bløde gulve. Materialet kan tilpasses individuelle behov for elasticitet, ridsefasthed og slidstyrke. Ligeledes kan man selv vælge, hvilken farve gulvet skal have. Af den grund anvendes gulvtypen oftest på gulvarealer, hvor kravet til den ergonomiske egenskab er højt samt rengøringsvenligheden skal være i top.

Hvorfor vælge et polyurethan gulv?

Hvis ønsket om et prisvenligt og behageligt gulv er stort, bør man vælge et PU gulv. Med et PU gulv er du sikret en høj grad af gangkomfort, som ikke ses ved andre gulvtyper. Gulvet skåner leddene sammenlignet med et hårdt gulv. Ligeledes har gulvet en lyddæmpende effekt ved trin samt kan anvendes i vådrum. Af den grund anvendes gulvet både i privaten samt i industrien, såsom børnehaver, fitnesscentre, slagterier og mejerier. Men gulvtypen findes oftest i kontorarelaer og private hjem.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en snak om fugefrie gulve, hvor vi gerne giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen. Du kan ringe til os på telefon 28 99 31 91 eller skrive til os på mail info@hoffstroem.dk.

Hos Hoffstrøm er du i sikre hænder

Garanti­ordning

+30 års erfaring

Godt håndværk

Vores samarbejds­partnere

Seneste nyt fra
Hoffstrøm

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Vores garantiordninger

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David. Fandt firmaet på facebook. David og hans medarbejder er flinke og sætter en ære i kvalitet. Efter arbejde var påbegyndt var der opdatering via sms. De rydde op efter sig selv og arbejdet var professionelt udført. Udførlig instruktioner og info før/efter. Jeg ville bruge Hoffstrøm igen baseret på kvaliteten og forløbet.

Vi stod i en meget uheldig situation, men Hoffstrøm hjalp os ud af den

Vi stod i en meget uheldig situation, hvor en anden gulventreprenør sprang fra vores aftale efter vi havde fjernet det oprindelige gulv. Vi stod derfor uden brugbart gulv, og vi ringede derfor desperat rundt efter gulvfirmaer, der kunne udføre et New Yorker designgulv i flydespartel, som vi ønskede det.

Heldigvis fik vi fat i David, der som en af de eneste af mange gerne ville se gulvet, inden han afgav et tilbud. Han brugte næsten en time på at inspicere og opmåle gulvhøjde forskellige steder med tanke på at vi kunne få et plant gulv. Udover denne væsentlige detalje som vores tidligere og de øvrige gulventreprenører vi havde kontaktet ikke havde gjort opmærksom på, påpegede han et par komplikationer, som den tidligere gulventreprenør slet ikke havde set, hvilket uden tvivl ville have vist sig problematisk. Vi var så heldige at David kunne presse os ind et par uger efter, og bortset fra at han rykkede afleveringen af gulvet en enkel dag i den anden ende, blev alle aftaler overholdt, David var nem at få fat i, og han har ryddet pænt op efter dem.

Det bedste af det hele er naturligvis at gulvet er virkeligt pænt og ligesom vi havde drømt om.

I en branche (med gulve), hvor der ikke er noget, der hedder uddannelser og autorisationer, leverer David et virkeligt godt og reelt stykke arbejde. Hoffstrøm kan kun anbefales