NEW YORKER GULVE

Hos Hoffstrøm rådgiver og vejleder vi dig gerne i forhold til hvilken gulvtype, der passer til dig og dine behov. Vi har ligeledes mange års erfaring med at udføre unikke designgulve, der kan leveres i forskellige farve- og designmuligheder. Ud fra dine ønsker finder vi frem til det helt rette gulv for dig.

Med vores udgangspunkt i Jyderup, kommer vi rundt til kunder på hele Sjælland og udfører gulvarbejde i topklasse.

New Yorker gulve

New Yorker gulve er den velkendte amerikanske gulvtype, der bliver mere og mere populær i de danske hjem og virksomheder. Det skyldes formentlig, at der er tale om et unikt og slidstærkt designgulv til en kundevenlig slutpris, der kan leveres i et væld af design- og farvemuligheder.

Gulvet er egnet til alt fra mindre køkkener til Danmarks største byggerier, og vi kan stolt referere til byggerier såsom Panum Instituttet, der er en del af Københavns Universitet.

Hoffstrøm har stor erfaring med New Yorker gulve, hvor vi tilbyder tre forskellige løsninger til top belægning:

  1. PU topcoat: En silkemat overflade af transparent slidstærk PU topcoat.
  2. Epoxy topcoat: En transparent og slidstærk epoxy, som giver en højglans overflade.
  3. Polish topcoat: En polish topcoat kan fås i både mat eller højglans. Der er tale om en prisbillig overflade, dog skal materialet vedligeholdes. Ligeledes er en polish overflade diffusionsåben, hvilket betyder at gulvet kan ånde.

HVORFOR VÆLGE ET NEW YORKER GULV?

Ved et New Yorker gulv taler udseendet for sig selv. Men de store fordele ved et New Yorker gulv er det prisvenlige niveau, samt dets slidstærke evner, der gør det let at vedligeholde. Med et New Yorker gulv får du en løsning med en lang levealder. Ligeledes kan gulvet repareres lokalt, hvis der kommer skader, og det er nemt samt billigt at komme en ny topbelægning på senere hen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med et New Yorker gulv. Ligeledes giver vi gerne et uforpligtende tilbud med på vejen. Du kan ringe til os på telefon 28 99 31 91 eller skrive til os på mail info@hoffstroem.dk.

DESIGNGULV AF PU

Designgulve af PU er en af de helt nye tendenser indenfor gulvbranchen, som har en lang række fordele med sig. Gulvet er noget af det mest slidstærke på markedet, hvorfor det stort set også er vedligeholdelsesfrit. Ligeledes kan der tilvælges forskellige egenskaber som skridsikkerhed, UV resistent og olieresistent.

Vi laver gulvet, så det passer til dit behov og ikke mindst dine ønsker til design. På den måde kan du få gulvet i den farve, du ønsker samt hvorvidt, du vil have en silkemat eller højglans overflade. Ligeledes er det muligt med et PU gulv at få tilføjet logo og lignende i gulvet.

© Copyright - HOFFSTRØM