Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website (www.hoffstroem.dk) indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller hvis du benytter vores kontaktformularer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail samt anden information du måtte oplyse. Dette vil typisk være i forbindelse med beskeder du sender os via kontaktformularer.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere og måle på evt. henvendelser til os, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at ringe dig op som ønsket. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@hoffstroem.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
HOFFSTRØM GULVE
Holbækvej 105
4450 Jyderup
Telefon: 28 99 31 91
E-mail: info@hoffstroem.dk

Hos Hoffstrøm er du i sikre hænder

Garanti­ordning

+30 års erfaring

Godt håndværk

Vores samarbejds­partnere

Seneste nyt fra
Hoffstrøm

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Vores garantiordninger

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David. Fandt firmaet på facebook. David og hans medarbejder er flinke og sætter en ære i kvalitet. Efter arbejde var påbegyndt var der opdatering via sms. De rydde op efter sig selv og arbejdet var professionelt udført. Udførlig instruktioner og info før/efter. Jeg ville bruge Hoffstrøm igen baseret på kvaliteten og forløbet.

Vi stod i en meget uheldig situation, men Hoffstrøm hjalp os ud af den

Vi stod i en meget uheldig situation, hvor en anden gulventreprenør sprang fra vores aftale efter vi havde fjernet det oprindelige gulv. Vi stod derfor uden brugbart gulv, og vi ringede derfor desperat rundt efter gulvfirmaer, der kunne udføre et New Yorker designgulv i flydespartel, som vi ønskede det.

Heldigvis fik vi fat i David, der som en af de eneste af mange gerne ville se gulvet, inden han afgav et tilbud. Han brugte næsten en time på at inspicere og opmåle gulvhøjde forskellige steder med tanke på at vi kunne få et plant gulv. Udover denne væsentlige detalje som vores tidligere og de øvrige gulventreprenører vi havde kontaktet ikke havde gjort opmærksom på, påpegede han et par komplikationer, som den tidligere gulventreprenør slet ikke havde set, hvilket uden tvivl ville have vist sig problematisk. Vi var så heldige at David kunne presse os ind et par uger efter, og bortset fra at han rykkede afleveringen af gulvet en enkel dag i den anden ende, blev alle aftaler overholdt, David var nem at få fat i, og han har ryddet pænt op efter dem.

Det bedste af det hele er naturligvis at gulvet er virkeligt pænt og ligesom vi havde drømt om.

I en branche (med gulve), hvor der ikke er noget, der hedder uddannelser og autorisationer, leverer David et virkeligt godt og reelt stykke arbejde. Hoffstrøm kan kun anbefales