MICROCEMENT

Microcement er blevet et populært tilvalg i boligindretningen, når man gerne vil skabe et mere råt look. Microcement er et mindre lag af cement, som kan påføres på stort set alle overflader – såvel vandret som lodret. Uanset om det er brusekabinen eller stuegulvet, kan microcement benyttes til at opnå det rå look. Af den grund bruges det ofte ved renovationsopgaver, men egner sig også ved nybyggeri. Materialet er utroligt stærkt og holdbart, og det findes i et bredt udvalg af farver med forskellige underfarver – det giver et unikt og eftertragtet slutresultat.

Hos Hoffstrøm har vi hjulpet med at påføre microcement på mange overflader. Vi oplever, at der er en stor efterspørgsel på påførsel af microcement i køkkener og på badeværelser. Microcement har mange anvendelsesmuligheder, hvorfor du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvorvidt du kan bruge det på dine overflader. Det bør bemærkes, at der er tale om et meget unikt gulv, hvor resultaterne aldrig er ens.

Hvorfor vælge microcement?

Materialet er;

  • Stærkt
  • Holdbart
  • Brandsikret
  • Vandtæt
  • Og vedligeholdelsen er minimal

Microcement er et materiale, der i højere grad bliver efterspurgt, da ulemperne ved materialet er minimale. Grundet produktets kompleksitet anbefaler vi altid, at få det gjort af en fagmand. Med microcement skal der tages højde for gentagende besøg, da det kræver flere behandlinger samt har en lang tørretid. Du skal også være opmærksom på, at microcement ikke er UV-resistent. Resultatet er en yderst slidstærk overflade med en fangende flot finish, der skal opleves.

Hvorfor vælge microcement?

Resultatet er en yderst slidstærk overflade med en fangende flot finish, der skal opleves!

En flot ensartet løsning i baderum.

Efterspørgelsen er stigende, og ulemperne ved dette materiale er minimale.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp til at påføre microcement på dine overflader? Så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os gerne, så giver vi et uforpligtende tilbud med på vejen. Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 28 99 31 91 eller skrive til os på mail info@hoffstroem.dk.

Hos Hoffstrøm er du i sikre hænder

Garanti­ordning

+30 års erfaring

Godt håndværk

Vores samarbejds­partnere

Seneste nyt fra
Hoffstrøm

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Vores garantiordninger

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David. Fandt firmaet på facebook. David og hans medarbejder er flinke og sætter en ære i kvalitet. Efter arbejde var påbegyndt var der opdatering via sms. De rydde op efter sig selv og arbejdet var professionelt udført. Udførlig instruktioner og info før/efter. Jeg ville bruge Hoffstrøm igen baseret på kvaliteten og forløbet.

Vi stod i en meget uheldig situation, men Hoffstrøm hjalp os ud af den

Vi stod i en meget uheldig situation, hvor en anden gulventreprenør sprang fra vores aftale efter vi havde fjernet det oprindelige gulv. Vi stod derfor uden brugbart gulv, og vi ringede derfor desperat rundt efter gulvfirmaer, der kunne udføre et New Yorker designgulv i flydespartel, som vi ønskede det.

Heldigvis fik vi fat i David, der som en af de eneste af mange gerne ville se gulvet, inden han afgav et tilbud. Han brugte næsten en time på at inspicere og opmåle gulvhøjde forskellige steder med tanke på at vi kunne få et plant gulv. Udover denne væsentlige detalje som vores tidligere og de øvrige gulventreprenører vi havde kontaktet ikke havde gjort opmærksom på, påpegede han et par komplikationer, som den tidligere gulventreprenør slet ikke havde set, hvilket uden tvivl ville have vist sig problematisk. Vi var så heldige at David kunne presse os ind et par uger efter, og bortset fra at han rykkede afleveringen af gulvet en enkel dag i den anden ende, blev alle aftaler overholdt, David var nem at få fat i, og han har ryddet pænt op efter dem.

Det bedste af det hele er naturligvis at gulvet er virkeligt pænt og ligesom vi havde drømt om.

I en branche (med gulve), hvor der ikke er noget, der hedder uddannelser og autorisationer, leverer David et virkeligt godt og reelt stykke arbejde. Hoffstrøm kan kun anbefales