MICROCEMENT

Microcement er blevet et populært tilvalg i boligindretningen, når man gerne vil skabe et mere råt look. Microcement er et mindre lag af cement, som kan påføres på stort set alle overflader – såvel vandret som lodret. Uanset om det er brusekabinen eller stuegulvet, kan microcement benyttes til at opnå det rå look. Af den grund bruges det ofte ved renovationsopgaver, men egner sig også ved nybyggeri. Materialet er utroligt stærkt og holdbart, og det findes i et bredt udvalg af farver med forskellige underfarver – det giver et unikt og eftertragtet slutresultat.

Hos Hoffstrøm har vi hjulpet med at påføre microcement på mange overflader. Vi oplever, at der er en stor efterspørgsel på påførsel af microcement i køkkener og på badeværelser. Microcement har mange anvendelsesmuligheder, hvorfor du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvorvidt du kan bruge det på dine overflader. Det bør bemærkes, at der er tale om et meget unikt gulv, hvor resultaterne aldrig er ens.

Hvorfor vælge microcement?

Materialet er;

  • Stærkt
  • Holdbart
  • Brandsikret
  • Vandtæt
  • Og vedligeholdelsen er minimal

Microcement er et materiale, der i højere grad bliver efterspurgt, da ulemperne ved materialet er minimale. Grundet produktets kompleksitet anbefaler vi altid, at få det gjort af en fagmand. Med microcement skal der tages højde for gentagende besøg, da det kræver flere behandlinger samt har en lang tørretid. Du skal også være opmærksom på, at microcement ikke er UV-resistent. Resultatet er en yderst slidstærk overflade med en fangende flot finish, der skal opleves.

Hvorfor vælge microcement?

Resultatet er en yderst slidstærk overflade med en fangende flot finish, der skal opleves!

En flot ensartet løsning i baderum.

Efterspørgelsen er stigende, og ulemperne ved dette materiale er minimale.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp til at påføre microcement på dine overflader? Så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os gerne, så giver vi et uforpligtende tilbud med på vejen. Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 28 99 31 91 eller skrive til os på mail info@hoffstroem.dk.