Byggaranti

Hoffstrøm er en del af Byg Garanti, hvilket giver – som ordet antyder – mere garanti for vores kunder. Vi leverer altid et professionelt og kvalitetsbevidst arbejde, men skulle uheldet være ude, er vores kunder dækket af Byg Garanti. Af den grund er det en ekstra sikkerhed for vores kunder, som er i trygge hænder hos os.

Håndværker­fradrag

Et nyt gulv kan være en god investering, hvor et håndværkerfradrag kan gøre den sidste forskel. Vi har forståelse for, at det kan være svært at sætte sig ind i reglerne.

Hvor meget kan man trække fra? Hvad dækker håndværkerfradraget? Hvordan gør man?

Du kan læse meget mere om reglerne og få besvaret alle dine spørgsmål på nedenstående link.

http://www.haandvaerkerfradrag.dk/

Husk, du kan få håndværkerfradrag

Dansk Byggeri

Dansk Byggeri står for 5 værdier:

  • Professionel
  • Engageret
  • Respektfuld
  • Imødekommende
  • Nyskabende

– OG VI ER HELT ENIGE!

Som det nyeste har vi meldt os til folkeskoleordningen, da det lyder lovende med gevinst for firma, børn og samfund. Vi er interesseret i klassebesøg nede i firmaet, hvor vi byder på sodavand og en solid rundvisning. Firmaet deler plads med et rengøringsfirma samt et mekanikerværksted, der vil blive kort berørt, når vi går gennem hallerne.

Vi tager imod skolepraktikant henvendelser, og vi har altid en praktikant på holdet. Vi ønsker at efterkomme oplevelsen af en hverdag med krav til almene erhvervs færdigheder såvel som selve håndværkerfaget, da dette er en nødvendighed for at kunne drive en konkurrencedygtig virksomhed i dagens Danmark.

https://www.danskbyggeri.dk/find-medlem/ (Søg: ” Hoffstrøm ”)

Gulvbranchen

Som medlem af Gulvbranchen øger vi kundens tilfredshed gennem konstant opdatering om forskellige tekniske specifikationer og retningslinjer. Gulvbranchen hjælper os med at være med i de nyeste kurser – og så giver foreningen kunden en sikkerhed, idet der kan klages over medlemmer til et særlig udvalgt nævn. Der er både et reklamationsnævn og et ankenævn.

Gulvbranchen tilbyder en særlig garantiordning, som også er gældende for Hoffstrøm.

Ligeledes kan man ikke være medlem, hvis basale krav ikke opfyldes.

Læs mere om hvad Gulvbranchen tilbyder dig, og tjek os ud derinde.

https://www.gulvbranchen.dk/https://www.gulvbranchen.dk/find-medlemmer/?mid=89639  (Søg: ” Hoffstrøm ”)

Kontrakt

Til alle vores kunder tilbyder vi at lave en skriftlig kontrakt, da det kan skabe en større ro for vores kunder. Det har ingen indflydelse på prisen for dit projekt, da vi blot ønsker at skabe en tryghed for vores kunder.

Hos Hoffstrøm er du i sikre hænder

Garanti­ordning

+30 års erfaring

Godt håndværk

Vores samarbejds­partnere

Seneste nyt fra
Hoffstrøm

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Vores garantiordninger

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David. Fandt firmaet på facebook. David og hans medarbejder er flinke og sætter en ære i kvalitet. Efter arbejde var påbegyndt var der opdatering via sms. De rydde op efter sig selv og arbejdet var professionelt udført. Udførlig instruktioner og info før/efter. Jeg ville bruge Hoffstrøm igen baseret på kvaliteten og forløbet.

Vi stod i en meget uheldig situation, men Hoffstrøm hjalp os ud af den

Vi stod i en meget uheldig situation, hvor en anden gulventreprenør sprang fra vores aftale efter vi havde fjernet det oprindelige gulv. Vi stod derfor uden brugbart gulv, og vi ringede derfor desperat rundt efter gulvfirmaer, der kunne udføre et New Yorker designgulv i flydespartel, som vi ønskede det.

Heldigvis fik vi fat i David, der som en af de eneste af mange gerne ville se gulvet, inden han afgav et tilbud. Han brugte næsten en time på at inspicere og opmåle gulvhøjde forskellige steder med tanke på at vi kunne få et plant gulv. Udover denne væsentlige detalje som vores tidligere og de øvrige gulventreprenører vi havde kontaktet ikke havde gjort opmærksom på, påpegede han et par komplikationer, som den tidligere gulventreprenør slet ikke havde set, hvilket uden tvivl ville have vist sig problematisk. Vi var så heldige at David kunne presse os ind et par uger efter, og bortset fra at han rykkede afleveringen af gulvet en enkel dag i den anden ende, blev alle aftaler overholdt, David var nem at få fat i, og han har ryddet pænt op efter dem.

Det bedste af det hele er naturligvis at gulvet er virkeligt pænt og ligesom vi havde drømt om.

I en branche (med gulve), hvor der ikke er noget, der hedder uddannelser og autorisationer, leverer David et virkeligt godt og reelt stykke arbejde. Hoffstrøm kan kun anbefales