NEW YORKER GULVE

Hos Hoffstrøm rådgiver og vejleder vi dig gerne i forhold til hvilken gulvtype, der passer til dig og dine behov. Vi har ligeledes mange års erfaring med at udføre unikke designgulve, der kan leveres i forskellige farve- og designmuligheder. Ud fra dine ønsker finder vi frem til det helt rette gulv for dig.

Med vores udgangspunkt i Jyderup, kommer vi rundt til kunder på hele Sjælland og udfører gulvarbejde i topklasse.

New Yorker gulve

New Yorker gulve er den velkendte amerikanske gulvtype, der bliver mere og mere populær i de danske hjem og virksomheder. Det skyldes formentlig, at der er tale om et unikt og slidstærkt designgulv til en kundevenlig slutpris, der kan leveres i et væld af design- og farvemuligheder.

Gulvet er egnet til alt fra mindre køkkener til Danmarks største byggerier, og vi kan stolt referere til byggerier såsom Panum Instituttet, der er en del af Københavns Universitet.

Hoffstrøm har stor erfaring med New Yorker gulve, hvor vi tilbyder tre forskellige løsninger til top belægning:

  1. PU topcoat: En silkemat overflade af transparent slidstærk PU topcoat.
  2. Epoxy topcoat: En transparent og slidstærk epoxy, som giver en højglans overflade.
  3. Polish topcoat: En polish topcoat kan fås i både mat eller højglans. Der er tale om en prisbillig overflade, dog skal materialet vedligeholdes. Ligeledes er en polish overflade diffusionsåben, hvilket betyder at gulvet kan ånde.

HVORFOR VÆLGE DESIGNGULV?

Ved et designgulv taler udseendet for sig selv. Men de store fordele ved et designgulv er det prisvenlige niveau, samt dets slidstærke evner, der gør det let at vedligeholde. Med et designgulv får du et gulv med en lang levealder. Ligeledes kan gulvet repareres lokalt, hvis der kommer skader, og det er nemt samt billigt at komme en ny topbelægning på senere hen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med et designgulv. Ligeledes giver vi gerne et uforpligtende tilbud med på vejen. Du kan ringe til os på telefon 28 99 31 91 eller skrive til os på mail info@hoffstroem.dk.

DESIGNGULV AF PU

Designgulve af PU er en af de helt nye tendenser indenfor gulvbranchen, som har en lang række fordele med sig. Gulvet er noget af det mest slidstærke på markedet, hvorfor det stort set også er vedligeholdelsesfrit. Ligeledes kan der tilvælges forskellige egenskaber som skridsikkerhed, UV resistent og olieresistent.

Vi laver gulvet, så det passer til dit behov og ikke mindst dine ønsker til design. På den måde kan du få gulvet i den farve, du ønsker samt hvorvidt, du vil have en silkemat eller højglans overflade. Ligeledes er det muligt med et PU gulv at få tilføjet logo og lignende i gulvet.

Hos Hoffstrøm er du i sikre hænder

Garanti­ordning

+30 års erfaring

Godt håndværk

Vores samarbejds­partnere

Seneste nyt fra
Hoffstrøm

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Vores garantiordninger

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David

Fik lagt 33kvm Epoxy gulv af Hoffstrøm ved David. Fandt firmaet på facebook. David og hans medarbejder er flinke og sætter en ære i kvalitet. Efter arbejde var påbegyndt var der opdatering via sms. De rydde op efter sig selv og arbejdet var professionelt udført. Udførlig instruktioner og info før/efter. Jeg ville bruge Hoffstrøm igen baseret på kvaliteten og forløbet.

Vi stod i en meget uheldig situation, men Hoffstrøm hjalp os ud af den

Vi stod i en meget uheldig situation, hvor en anden gulventreprenør sprang fra vores aftale efter vi havde fjernet det oprindelige gulv. Vi stod derfor uden brugbart gulv, og vi ringede derfor desperat rundt efter gulvfirmaer, der kunne udføre et New Yorker designgulv i flydespartel, som vi ønskede det.

Heldigvis fik vi fat i David, der som en af de eneste af mange gerne ville se gulvet, inden han afgav et tilbud. Han brugte næsten en time på at inspicere og opmåle gulvhøjde forskellige steder med tanke på at vi kunne få et plant gulv. Udover denne væsentlige detalje som vores tidligere og de øvrige gulventreprenører vi havde kontaktet ikke havde gjort opmærksom på, påpegede han et par komplikationer, som den tidligere gulventreprenør slet ikke havde set, hvilket uden tvivl ville have vist sig problematisk. Vi var så heldige at David kunne presse os ind et par uger efter, og bortset fra at han rykkede afleveringen af gulvet en enkel dag i den anden ende, blev alle aftaler overholdt, David var nem at få fat i, og han har ryddet pænt op efter dem.

Det bedste af det hele er naturligvis at gulvet er virkeligt pænt og ligesom vi havde drømt om.

I en branche (med gulve), hvor der ikke er noget, der hedder uddannelser og autorisationer, leverer David et virkeligt godt og reelt stykke arbejde. Hoffstrøm kan kun anbefales